MrsRan

Senaste inläggen

Av Madeleine - 13 januari 2011 22:08

Stängde på jobbet idag tillsammans med en kollega! Också ett plus med nya jobbet är att man ALLTID är två som öppnar och två som stänger!

Känns fan mera tryggt ändå, två som verkligen dubbelkollar allt så att bygget är i schakt när man kommer tillbaka nästkommande dag. Fantastiskt!

 

Hittat mig en ännu bättre rutt nu på morgonen och även kväll när jag åker till och från jobbet! Så jävla sweet. Dock otroligt fattiga efter julen så kommer bli en dyr teleräkning eftersom jag resesmsar! Suck.. Jaa vad ska man göra?! Bättre tider kommer ju, eller hur?!

Och fortfarande har man inget hört från golvläggarna till köket   .

Blir så trött, och jag har inte pallat ringa på hela veckan MEN imorrn då jävlar ska jag ringa och spotta och fräsa igen. Fan att det aldrig kan rulla på ordentligt!

 

Apråpå att vara irriterad så är jag SUPER irriterad på en grupp på FACEBOOK som har det fina namnet "NAMNINSAMLING MOT RATTFYLLA!" Folk läser det och klickar i för att dom tycker det är en bra och stark grupp med värderingar till hur vårdslös man faktiskt inte får vara i trafiken!

MEN! ETT STORT JÄVLA MEN! vad tror ni händer i denna grupp, jo gruppinnehavarna ändrar på deras krav till vilket straff man är skyldig till att få om man skulle köra onykter ~enligt deras åsikter~

 

Här är några:

 

 •  Livstids fängelse och tvångsexpropriering av all egendom som straff vid grovt rattfylleri. Eventuellt arbetsläger i Sibirien i 30 år.
 • Det nya brottet gångfylleri införs. Den som promenerar på allmän väg med över 0,2 promille döms för gångfylleri till två års fängelse och om de har över 0,5 promille för grovt gångfylleri till straffarbete i 5 år.
  • Systembolag och barer skall vid försäljning av alkohol obligatoriskt omhänderta körkort och bilnycklar från kunderna i förebyggande syfte.
  • Samtliga familjemedlemmar till de som bryter mot dessa lagar skall under en månads tid på sina jobb eller skolor bära en orange mössa med texten ”Rattfyllans fru/Rattfyllans barn”.
  •  Vi vill också ha en folkomröstning om att återinföra dödsstraff just på rattfyllerister som orsakat dödsolyckor i trafiken. Vårt förslag på avrättningsmetod kommer att bli att de skall bindas fast vid ett brunnslock och sedan köras ihjäl av en hemglassbil. Detta skall ske offentligt och under rituella former. Hemglassbilen skall givetvis ha sitt signalhorn med den lilla typiska melodin påslagen, så alla barn kan höra att det kommer något trevligt för hela familjen. Andra förslag på dödstraff vi har är följande: Giljotinen, elektriska stolen eller gaskammare.

   

   

  Och detta är bara några av dom fjantiga konstateranden dom skrev ut.

  Folk började reagera och skrev precis vad dom tyckte och tänkte om denna "såkallade" namninsamling ~även jag~

  Då efter en tids arga kommentarer från folk kommer detta inlagt alldeles under deras krav.

   

   

   

  • Så här ligger det till. Kraven var redan från början fullkomligt orealistiska. Bland annat krävdes 0,0 promille som gräns, betydligt strängare straff, alkolås i alla nya bilar och fler trafikpoliser. Detta trots att Sverige redan har bland världens strängaste lagstiftning på området och en kraftigt sjunkande olycksstatistik under se senaste 20 åren.

   I tisdags ändrades kraven i namninsamlingen till än mer orealistiska. Syftet med detta har från början varit att peka på hur lätt folk i allmänhet har för att helt okritiskt gå med i olika event på internet, utan att egentligen läsa eller reflektera över vad eventet står för. Ja, syftet var såklart också att deltagarna i eventet skulle inse sitt misstag, lära sig av det och förhoppningsvis få ett gott skratt samtidigt.


   Syftet har naturligtvis INTE varit att på något sätt förringa allvaret i brottet rattfylleri eller håna de som tar denna viktiga fråga på allvar.
   

  Så detta var alltså ett skämt??? och dom vill att jag ska få mig ett gott skratt på kuppen också?! Vad fan!

  Och efter diskutioner med folk där inne så menar skaparna på att detta VAR DERAS GREJ ATT SKAPA UPPSTÅNDELSE OCH DÄRFÖR FÅ MER RÖSTER!

  Ursäkta? Detta är fan inget som man ska skämta om!

  Folk som kanske har förlorat (jag har en i släkten) en närstående pga rattfylleri ser ju inte detta som något att få sig ett gott skratt av!

  Snarare tvärtom, man blir otroligt sårad för att folk driver med andra människor o deras känslor! Jag är fan skit upprörd och kan inte skaka av mig det här så lätt.

  Nej usch skaffa en hjärna ni som gjort denna grupp! Folk gick med för som RUBRIKEN löd "stoppa rattfyllan!" och ingenting annat!

   

  Man slutas aldrig att förvånas.

  Uj uj uj uj....

   

  Och som rubriken lyder:

  I helgen rycker du ut genom dörren GRANJÄVEL!  hehehehehee.

  Men vi ses nästa jul igen ^^

  Godnatt!


  xoxo//MaddeANNONS
Av Madeleine - 12 januari 2011 19:43

Satt och tråkkolla lite på facebook när jag såg denna annons!

 

 

Bröllopsmässa

 

 

den 29-30 januari!!!

 

 

 


Välkommen!

Nu är det äntligen dags för Bröllopsmässa. Vi har fyllt lokalerna i Nacka Strand med utställarna som kommer att göra ert bröllop till en succé! På mässan så kommer ni att få se och träffa experter inom följande områden:

ENDAST PÅ MÄSSAN BJUDER VI PÅ:  

Modevisningen går flera gånger dagligen och visar upp de allra senaste trenderna för brud och brudgum!

 • TÄVLA och VINN HELA ERT BRÖLLOP!!!

Endast på mässan kan ni vara med och tävla om att vinna hela ert bröllop - från blommor till sköhetsprodukter och brudklänning.

 • TRÄFFA CHEFREDAKTÖREN

Vad är en frockcoat? När har man frack? När ska man boka sin frisör? Hur väljer man brudklänning? Anna Fürst är chefredaktör för tidningen Allt om Bröllop. Träffa henne på plats i hennes forum där hon varje timme intervjuar experter och hjälper er med tips, råd och bröllopsplanering.

 • KÖP TIDNINGAR TILL SPECIALPRIS!

På plats har du möjlighet att köpa gamla nummer av Allt om Bröllop till mässpriser.  

 • PLANERA ER SMEKMÅNAD

Träffa utställarna och experterna som hjälper er med planeringen av den underbara smekmånaden.

 • LÄR ER DANSA!

Är ni osäkra på valsen? Vill ni ha några handfasta råd inför er bröllopsdans? Nu har ni chansen att lära er dansa på vår mässa. Tony Irving Danceacademy lär er dansa pardans!

Hahaha, Tony Irving!  Fan vad coolt!! Detta är verkligen mitt år känns det som! ^^

Vi bara måste gå på det här!!

HIHIHIHI!!

ANNONS
Av Madeleine - 11 januari 2011 19:42

Hallå hallå!

Jobbade min första dag idag på nya jobbet! Kändes otroligt bra och blev glatt välkomnad av mina nya kollegor.

Chefen är schysst och vad jag fått höra av personalen så är det en otroligt bra förskola med schysst sammanhållning!

Ni som vet att jag tatuerar så gör jag det fortfarande, men behöver pengarna och det omgående ^^ Men fortsätter tatuera på helgerna. Så småningom är det ju tatuering jag vill hålla på med så detta jobb är bara temporärt!

Iallafall skulle bara varit med och observerat hur det gick till på förskolan idag men blev att jag fick hoppa in och vikariera på en gång !

Tacka jag inte direkt nej till!! PENGAR=VÄLKOMMET!!

SÅ fattig just nu! Längtar redan tills man får lönen och får känna sig normal och inte ha panik över räkningarna!

 

Efter jobbet åkte jag in med tuben till stan och möte upp Rickard.

Handla lite mat innan vi satte oss på direktbussen från stan och hem.

Kom på en ännu bättre resväg till jobbet nu så LIVET känns fan underbart!

Så underbara buss 565 sluta aldrig att gå ^^.

 

Trist inlägg idag, men är helt slut idag för att ens orka engagera mig   !

Til next time, sleep well!

xoxo//Madde

 

 

 

Av Madeleine - 10 januari 2011 16:25

Vaknade imorse superlycklig! Drömde om min älskade paps inatt ♥

Det sjuka som alltid i mina drömmar om pappa är att han är död i drömmarna fast ändå levande. Lät det konstigt?

Svårt att förklara men det är typ som den där filmen GHOST, jag kan se han och höra honom men så fort jag rör honom så går jag rakt igenom.

Så JA pappa hemsöker nog mig i drömmarna. Och vi pratar och skrattar.

Senaste drömmen inatt berätta han hur lycklig och stolt han var över mig! Kändes så overkligt, men antagligen så är han stolt över valen jag gjort i mitt liv dom senaste månaderna.

Så även fast han inte längre är jordbunden så träffar jag honom iallafall nästan varje natt som jag drömmer! Mitt sörjande efter honom känns faktiskt inte lika stort när jag ändå får se och prata med honom =)

Åh pappa tack för att du kommer till mig i mina drömmar, betyder så himla mycket!!!!! ♥

 

  

En sak i drömmarna som jag kommer på nu så här i efterhand är att vi alltid sitter hemma hos mamma och pappa och pratar. Eller iallafall vad vi gjorde inatt.

Drömde att Jennifer var med också ( min brorsdotter), hon är väl den som inte rikigt förstått att farfar är borta. Sjuka var bara att när jag skulle visa henne pappa så såg hon honom inte. Då pappa svarade att jag var tyvärr den enda som kunde se honom =( Tyckte så synd om Jennifer. Förstod inte varför Victor inte var med, men han har varit mest arg över att farfar lämnat jorden. Han förstod liksom inte varför han inte ville vara kvar med oss längre. Usch ja, en annan tycker det är jobbigt men har lättare att acceptera medans barn bara inte förstår helt enkelt.

 

Imorgon börjar jag på det nya jobbet, eller ja inte riktigt ska vara med en dag och se hur det går till så får jag reda på mer efter imorgon om hur jag ska jobba sen.

Känns bra!

Och snart är vi väl klara med köket!

Förhoppningsvis! Som sagt dom är otroligt sega när det gäller vårat golv!! Grrr..

Åh mamma är i Thailand just nu med sin nya gubbe!

5 veckor ska dom vara där och mysa och ha det bra! *inte alls avis*

hahaha. Men det är hon värd min älskade mamma ♥

Så när det är dags för dom att komma hem kommer jag stå på ARLANDA och ta imot dom med massa pussar och kramar!! hihihi.

 

Förresten någon som vet hur man gör sitt namn så där snyggt som man kan klistra in i slutet på sina inlägg??

Plzzzzz skriv till mig och tipsa!!!

 

xoxo// Madde

 

Av Madeleine - 7 januari 2011 21:04


Dagens seriestripp!

Elvis såklart ^^Och så gårdagens som jag lovade men som inte kom med =)

  

Detta e fan jag =/

HAHAHAHAHAAHAHA!   

Av Madeleine - 7 januari 2011 14:01

Äntligen börjar det vända åt rätt håll!!

Avfuktningskillen var här idag och konstaterade att golvet var torrt!! Så nu äntligen ska vi få ett nytt golv i kök och hall. Fy fan asså lyckan är total!!

Fast tycker nog fortfarande att allt kunde ha gått fortare, idag ikommer katterna hem liksom. Och nog för att jag har saknat mina pälsklingar men hade fan velat haft det klart innan dom kom hem.

 

Var hemma hos Tina och Nicklas igår och spelade sonic/mario olymipic games winter eller vad fan det heter. Helt mör i min högra arm idag så tur att man inte ska tatuera kan fan knappt hålla upp den!´

 

Kikade på lite fler klänningar med Tina som också ska gifta sig i år. (vi blir många)

hahahaha. Iallafall hade jag inte beslutsångest innan så har jag det nu.

Va fan ska jag VÄLJA!!! Hittade två ganska snygg/söta så där och Njaaa.. Vet inte, kanske??

Vad tycker ni?

Denna är från DreamBride.

 

  

 

Och denna från skrädderimakarna.

  

Coola klänningar man kan hitta. Och som sagt beslutsångesten är STOOOOR!!

Om nån av er därute som läser min blogg vet nån cool designer för ett bra pris så HOJTA gärna till åt mig ^^). Då bliiir jag GLAD!

Vill inte att den ska vara för dyr, man kommer ju ändå bara ha på sig den en gång och då är det ju bra att den är snygg men ändå ganska så billig.

 

xoxo// Madde

Av Madeleine - 6 januari 2011 18:09

Idag fortsatte jag på Pigge!

Yttligare 4 timmar, trodde dock det skulle ta 3 men ibland har man fel!

Så här bidde det:

 

  

Kortet som är snett är hur den såg ut efter första gången vi körde och tigern och allt det andra är från idag! Den börjar bli maffig ;)

Eftersom hemsidan ligger nere kan jag visa lite annat jag gjort på senaste tiden!

 

  

Detaljrik så det bara skriker om det! Jocke är den stolta bäraren av denna ^^

Dessa två karlar har ingen smärttröskel what so ever! Helt sjukt! Man kan sitta i flera timmar och tatuera dom! hahahaha!

Men det är underbart, då blir jobbet desto roligare!

 

Nu sitter jag och väntar på att få lite krubb! Skulle egentligen till svärisen idag men eftersom tatueringen tog sån tid så fick jag vara kvar hemma.

Skönt egentligen, helt slut efter tatuerandet!

Ska nog lägga mig en stund på soffan o slappa lite.

Skulle egentligen ha tränat idag men skjuter upp det tills ímorrn istället!

Träningen idag blev skottning, fan vad med snö det kommit!! KAN DET ALDRIG SLUTA NÅGON GÅNG?!

 

Kika senare ikväll, då kommer dagens seriestripp!

xoxo// Madde

 

 

 

Av Madeleine - 5 januari 2011 15:54

Kan man bli arg för mindre?!

Den åttonde närmar sig med stormsteg och det var beräknat att vara klart i vårat kök tills dess. Katterna har snart inte varit hemma på en månad just för att dom håller på i köket! Och nu har det nästan varit helt POINTLESS att dom ens har varit där! Avfuktningskillen som så fint lovade att dom skulle se våran lägenhet som lite "före i kön" just för att katterna inte kan vara kvar hos mamma efter den åttonde då hon åker utomlands till Thailand! och så hör man inte ens av dom!

Och inte nog med det, den där satans plastväggen som dom satte upp höll på att slå ner på Rickard när han skulle hämta en grej i köket och efter det var det ju bara att ta ner den för den var så sönderrasad redan.

Sen att man är dammallergiker och ska ha den där satans brummande AVFUKTAREN igång så att luften blir alldeles torr gör ju inte saken bättre.

JA han fick en avhyllning av mig idag den stackars avfuktningskillen, så är det !LOVA inget som man inte kan hålla dårå! Annars blir jag arg...

 

Ska se till att boka en tid till läkaren också för hjärtklappningarna har inte slutat. Har dock ingen yrsel eller illamående, men trött hela tiden!

Fick en kommentar om att det kan röra sig om graviditet!, jo tjena skulle sitta fint när man gått på utredningar om min PCO och svårigheterna kring det så jag tvivlar. Och skulle det vara så, så blir jag arg att jag ska bli det nu när vi bestämt oss för att GIFTA oss i sommar! och i samma stund jävligt glad att ÄVEN jag skulle kunna bli gravid! Blandade känslor, och jag är LIVRÄDD för läkaren.

Så Anders om du läser detta så fick jag en väldans panik över det du skrev till mig samtidigt som jag är väldigt glad att du bryr dig. Började såklart gråta över att jag, som jag jämt inbillar mig när jag får nått som känns konstigt i kroppen har hjärtfel. Samma sak om jag har ont i huvudet i mer än en dag så tror jag att jag har en tumör eller cancer etc... Jag tar inte livet som ingenting, är glad för varje dag jag får vakna upp och andas och leva yttligare en dag. (Sånt som printas in i sitt huvud efter ha levt med en pappa som hade cancer och sakta drogs ut ur våra liv).

Då ser man livet på ett annorlunda sätt helt enkelt.

Rickard blir knäpp på mig ibland, men det är så jag har blivit och det har fan blivit värre med tiden. Uschhhhhh..

 

Följer mitt nyårslöfte iallafall och äter och dricker rätt samt tränar. Har som tur en vilodag idag så hjärtat kanske återhämtar sig. Känns inget konstigt när jag tränar och inte efteråt heller. Det kommer när jag är lugn   ?

Kanske inte ska tänka på det så mycket så blir det säkert bättre, förhoppningsvis.

 

Så får det bli! ANDAS, ANDAAAAS! TA DET LUUUUUGNT! FRIIIID!

AAAAAAAAAAAAAAAAAH.....

 

Avslutar med dagen seriestripp så man kan få skratta lite. ^^

 

 

HAHAHAHAHAHAA...

Bye // xoxo Madde 

Presentation


27 år, bloggar om allt och ingenting! Nygift med världens bästa man, boende i ROCKENS CENTRA, Upplands Väsby!


Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Spelar du någon sport?
 Handboll
 Fotboll
 Bandy
 Tennis
 Nej
 Ja
 För lat!
 Vill men har en skada =(

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ MrsRan med Blogkeen
Följ MrsRan med Bloglovin'

Guestbook


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se